Header

Inschrijvingen & dia avond

september 28th, 2015 | Posted by admin in Uncategorized - (Reacties uitgeschakeld voor Inschrijvingen & dia avond)

Dag beste ouders,

Het Chirojaar ging de afgelopen zondagen al goed van start en hopelijk hebben jullie kinderen zich al even goed geamuseerd als ons! Om de rest van het jaar goed te laten verlopen, volgen hier enkele praktische punten:

De inschrijving zal plaats vinden op zondag 11 oktober van 16u30 tot 17u00. Om de inschrijving definitief te maken vragen we om €30 over te schrijven op het rekening nummer BE78 7350 0493 7486 met als vermelding de naam van je kind. Dit voor 12/10/2015.

In bijlage (of via deze link: https://chiro.be/sites/default/files/07-06-14formbivakmedischesteekkaart.pdf) vindt u de medische fiche, breng deze mee naar de inschrijving en vergeet zeker niet om klevers van de mutualiteit mee te nemen.

Bij de inschrijving is er ook de mogelijkheid om nieuwe Chirokleding te passen en te bestellen. We vragen ook hier weer om een overschrijving te doen op onze rekening met als vermelding: ‘de naam van je kind’ + ‘de aankoop’.

Als laatste willen we jullie ook allemaal uitnodigen voor onze dia-avond op vrijdag 16 oktober. Deze vindt plaats in ons heem en start om 19u30. Er zullen foto’s van ons bivak getoond worden en het is mogelijk om een hapje en/of drankje te kopen.

Groetjes,

De Chiro leiding