Header

Paaseieractie + datums bivak

maart 14th, 2016 | Posted by admin in Uncategorized - (Reacties staat uit voor Paaseieractie + datums bivak)

Dag beste ouders en leden,

Komend weekend (vrijdag 18 en zaterdag 19 maart) zal onze jaarlijkse paaseieractie doorgaan. Tijdens deze twee dagen verkopen we hardgekookte eitjes huis-aan-huis om onze Chiro-werking te financieren. We zouden daarom ook graag een warme oproep doen aan onze leden om zeker een handje te komen helpen! Uniform aandoen is verplicht en een mandje meebrengen om eitjes in te doen mag zeker! De eitjes kosten 3,50 euro voor 1 doosje (10 eitjes).
Vrijdag 18 maart zullen we starten met rondgaan om 17u30 wat zal duren tot 21u. Leden die pas later kunnen komen mogen zeker inspringen, op de Chiro zal altijd leiding aanwezig zijn.
Zaterdag 19 maart beginnen we om 9u30. Vergeet zeker niet om een lunchpakket mee te brengen. Ook op zaterdag kunnen de leden later instappen, er zal altijd leiding aanwezig zijn op de Chiro.
We hopen dat onze paaseitjes goed verkocht zullen worden, waardoor het niet nodig zal zijn om zondag nog rond te gaan. Zondag 20 maart zal het dan ook geen Chiro zijn (uitgezonderd voor de Rakwi’s die op rakwi-dag gaan!).
Indien onze paaseitjes vrijdagavond al allemaal verkocht geraken, zal ik u via mail op de hoogte brengen dat zaterdag niet zal doorgaan.
Als er ouders zijn die graag rondrijden met een auto vol paaseitjes en een hele bende leden, mogen die dat altijd aan mij laten weten!
Daarnaast zou ik graag al even enkele belangrijke data van bivak doorgeven:
17 april: inschrijven tussen 16u en 17u. Er is ook de mogelijkheid om kleren te bestellen. Meer info hierover volgt nog!
30 juli: koffers binnenbrengen tussen 16u en 17u.
31 juli: opbouwen van ons bivak, hierbij kunnen we jullie hulp zeker en vast gebruiken! Aspi’s vertrekken die dag al op bivak, mee met de tentenbouwers.
1 aug: Speelclub, Rakwi, Tito en Keti vertrekken op bivak.
5 aug: Bezoekdag. Van 18u tot 21u zijn jullie allemaal welkom om eens een kijkje te komen nemen op ons bivak.
10 aug: Iedereen komt terug naar huis.
Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet om ze te stellen!

Chiroplanning komende maand

maart 7th, 2016 | Posted by admin in Uncategorized - (Reacties staat uit voor Chiroplanning komende maand)

Dag beste ouders en leden,

We zijn ondertussen over de helft van ons Chiro-jaar, maar niet getreurd er komen nog heel veel leuke zondagen en andere activiteiten aan! Hieronder even een overzicht van datums die u zeker niet mag vergeten.
13 maart: Chiro voor iedereen.
18-19-20 maart: Paaseieractie! Op onze jaarlijkse Paaseieractie zullen we samen met onze leden rondgaan van deur tot deur om lekkere paaseitjes te verkopen. Hou deze datum dus zeker vrij in uw agenda! Verdere info volgt nog.
20 maart: Rakwidag, dit is een dag vol activiteiten, georganiseerd door het gewest, enkel voor Rakwi’s! Rakwi-ouders kunnen de info hierover terugvinden in hun mailbox.
27 maart: Geen Chiro (Pasen).
3 april: Chiro voor Rakwi, Tito, Keti en Aspi
Speelclub is op weekend van vrijdag 1 tot zondag 3 april.
Hierna liggen ook nog de volgende afdelingsweekends vast:
  • Rakwi: 6-8 mei
  • Keti: 22-24 april
  • Aspi: 6-8 mei

Groetjes,

De leiding