Header

Inschrijvingen en knopensysteem

oktober 15th, 2016 | Posted by Chiro Kaulille in Uncategorized

Beste ouders

De eerste inschrijvingen gingen reeds van start. Indien u uw kind nog niet heeft ingeschreven, kan u dit nog steeds doen door de medische fiche (hier terug te vinden http://chirosterrebeek.be/downloads/medische%20fiche.pdf) ingevuld binnen te brengen samen met 2 klevertjes van je mutualiteit

De klevertjes van vorig jaar zijn niet meer geldig!
Om de inschrijving definitief te maken vragen we om €30 over te schrijven op het rekening nummer BE78 7350 0493 7486 met als vermelding de naam van je kind. Dit voor 01/11/2016.

Net zoals vorig jaar werken we dit jaar met het knopensysteem. Iedere zondag houden we bij welke leden aanwezig waren op de activiteit. Voor elke aanwezigheid krijgt je kind een ‘knoop’, voor een weekend worden zelfs twee knopen geteld. Enkel wanneer je kind 12 knopen heeft verkregen, kan hij mee op bivak.

Nog vragen over inschrijving of over het knopensysteem? Stuur gerust een mailtje!
Groetjes

Leiding Chiro Kaulille

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.