Header

Afdelingen

Chiro Kaulille bestaat uit 5 afdelingen

 

Speelclub (3de en 4de leerjaar)

De speelclub is onze jongste afdeling, ze zitten in het 3e en 4e leerjaar. Hun leiding van dit jaar zijn Kaat, Dries, Eva, Toon en Marie. Zij zullen de groep speelclubbers het hele jaar entertainen met de leukste spelletjes! Ze zullen ongetwijfeld direct in de ban zijn van het leuke chiroleven!

Het zal een geweldig jaar worden!

 

Rakwi (5de en 6de leerjaar)

De rakwi’s zijn leden die in het 5e en 6e leerjaar zitten. Dit jaar staan Lena, Joris, Niel en Jarne bij hun als leiding. Samen met hun belooft het een spetterend jaar te worden met veel leuke activiteiten zoals: waterspelen, ruwe pleinspelen, dorpsspelen, bosspelen… Noem maar op!

Het belooft een geweldig jaar te worden!

 

Tito (1ste en 2de middelbaar)

De tito’s zitten in het 1ste en 2e middelbaar en staan dit jaar onder leiding van Simon, Anne, Lotte en Vincent. Zij gaan dit jaar het beste van zichzelf geven om hen te entertainen! Naast de vele soorten spelen die hierboven al vermeld staan zullen de tito’s ook leren sjorren om zo de coolste constructies met wat sjorpalen en sjortouw te kunnen rechtzetten!

Het zal een spetterend jaar worden!

 

Keti (3de en 4de middelbaar)

 

De keti’s zitten in het 3e en 4e middelbaar. Hun leiding van dit jaar is Stijn en Niels. Dit trio zal hen het ganse jaar entertainen! De keti’s zijn normaal gezien al volleerde chiromensen, maar toch zullen ze dit jaar nog wat nieuwe dingen leren zoals op tweedaagse gaan en zullen ze ook goed moeten kunnen kaartlezen want een dropping komt er ongetwijfeld ook nog aan dit jaar!

Het zal een schitterend jaar worden!

 

Aspi (5de en 6de middelbaar)

 

De aspi’s is onze oudste groep, zij zitten in het 5e middelbaar en 6e middelbaar. Hun leiding van dit jaar is Dries N en Joris. Dit duo zal hen het hele jaar opschepen met allerlei leuke activiteiten! Zij kunnen nog even genieten van lid te zijn, want hierna zullen ze de kans krijgen om leiding te worden!

Het zal een beestig jaar worden!

 

 

Al deze afdelingen hebben iedere zondag hun eigen activiteit die begeleid worden

door enthousiaste leiders/leidsters.